Livet i klubben
Søg på GJUK.dk
Søg:  
GJUK.dk > Information > Juniorklubben >

Juniorklubben

Klubben er et fristed for dig der går i 4. – 7. klasse, hvor du kan hygge dig med dine kammerater.

Juniorklubben er ikke nogen kontrolleret pasningsordning, hvilket vil sige, at du kan komme og gå som det passer dig og dine forældre.

Hvis du går i 7. klasse og er medlem af Juniorklubben, er du så privilegeret, at du må komme både i Junior- og Ungdomsklubben

Den første mandag i måneden holder vi juniortræf, her har du mulighed for at høre og blive hørt og du er med til at beslutte hvilke aktiviteter der skal foregå i klubben.

Aktiviteter for alle!
I klubben kan du slå dine venner i billard eller i vores mange spil og i vores veludstyrede computerrum, kan du massere computertasterne i en chat på nettet eller spille, men du kan også bare hygge dig med dine kammerater.

Du kan svinge hockeystaven, score i basket eller slide dine rulleskøjter og dit skateboard til laser i klubbens gård og på ramperne eller du kan score mål i fodbold, spille badminton, tennis eller volley på klubbens udendørs multibane. Vi deltager bla. også i rollespil sammen med andre klubber. Der er i øvrigt rigtig mange muligheder for udendørsaktivieteter.

I hobbylokalet kan du kreere dine egne smykker, lave ler, male eller tegne og i systuen kan du designe dit tøj eller lave noget smukt til din mor.

JuniorklubDu kan reparere din cykel i værkstedet, køre på BMX cykler, klatre på klatrevæggen eller spille fodbold og meget andet på vores multibane.

Musik og teater!
I klubben har du mulighed for at spille teater.
Vi har også et veludstyret musiklokale. Her kan en af klubbens medarbejdere lære dig at spille på et instrument eller hjælpe dig med at starte et band. Til musiklokalet hører et lydstudie, hvor vi kan optage vores egne CD’er.

Vi har et godt udstyret diskotek. Der vil vi gerne arrangere disko-dage og klubfester, evt. med andre klubber.

Vi har store ører og åbne sind, og det vil vi gerne bruge til, at høre hvad du har af gode ideer til hvad kan foregå i klubben og til almindelig snak.

Medlemskonto:
Strukturen er under omlægning.


Forældrebetaling:

Se aktuelle takster, fripladsmuligheder, indmeldelse mv. via borgerservice.dk

  Hent aktuel brochure for Juniorklubben
  » Se åbningstider for Juniorklubben her