Livet i klubben
Søg på GJUK.dk
Søg:  
GJUK.dk > Information > Ungdomsklubben >

Ungdomsklubben

I klubben har du, sammen med dine venner, mulighed for at hygge dig med et spil billard, bordtennis, eller et af vore brætspil. Der er altid en medarbejder, som er villig til at lade sig tæve i spil om ord eller tal.

Når du ønsker det sætter vi en fodboldkamp op på storskærmen, og vi viser film en gang om måneden.
I computerrummet står 6 computere til rådighed, så du altid liige kan gå på ARTO eller chatte over MSN 

Den seje klub!
Klubbens ramper venter bare på dine udfoldelser på rulleskøjter, skateboard eller BMX, ligesom du kan dyste mod kammeraterne i hockey, street-fodbold eller basket. Og så har klubben jo fået en ny multibane med masser af muligheder!

Du kan også træne i klubbens ”fitness-center”, spille cd’er i diskoteket eller udgive dit eget musikalbum fra klubbens musikstudie.

Muligheden er der også for at sy dit eget tøj eller strikke dine egne sokker i systuen, lave keramik eller bælter i hobby, eller reparere din cykel eller scooter på vores værksted.

Har du problemer med din PC, har du endda mulighed for at hente ”eksperthjælp” i klubben.

Kanotur med ungdomsklubben   Musik


Forvent en masse af din klub!
Hver måned udgiver klubben et program med aktiviteter, der foregår i klubben eller ud af huset den kommende måned. Du kan følge programmet ved at kikke i klubbladet ”Syvtallet” eller klikke ind på www.gjuk.dk, hvor du også kan finde mange informationer om klubben.

Du kan melde dig ind i klubben og starte når du vil. Du skal bare udfylde en indmeldelsesblanket og få dine forældres underskrift.

  Hent aktuel brochure for Ungdomsklubben
  » Se åbningstider for Ungdomsklubben her