Livet i klubben
Søg på GJUK.dk
Søg:  
GJUK.dk > Rundt i klubben > Andre faciliteter >

...dette kan vi også tilbyde!

I GJUK kan vi jo (næsten) alt. Her kan du se lidt af de andre ting, klubben kan tilbyde. Og husk at komme med dine sjove, vilde eller skøre idéer til de voksne. Det kunne jo være, det blev ført ud i livet.Ture til udlandet
Igennem tiden har vi rejst til både Frankrig, Holland, England, Tyskland, Sverige og mange andre steder. Foruden den årlige skitur til Sverige, har vi for nyligt også været i både Disneyland og Heide Park.

Pool-rummet
På 1. sal har vi et stort rum med pool, fuss-ball (bordfodbold) og TV-hjørne. Her er rummet hvor du kan få lov at være dig selv, gennemgå verdenssituationen over et slag pool, eller bare se TV med lidt for højt skruet op ;-)

Lektier?
Nu hvor rygning ikke er tilladt i klubben mere, har vi inddraget det gamle rygetoilet, smidt en bombe med maling, og gjort det hyggeligt. Så her kan du i ro og mag sidde og klare morgendagens lektier på computeren.

TøzZerummet
Nogen gange kan de dér drenge være lidt for trælse og larmende. Så er det heldigt, at vi har et rum kun for piger! Her kan du sidde og snakke i ro og fred med veninderne om de dér drenge, høre lidt musik eller bare slappe af.

Fællesspisning i Ungdomsklubben
Hver onsdag og torsdag kan du melde dig til fællesspisning, hvis du går i ungdomsklub. Du skal melde dig til inden kl. 16. Vi spiser omkring kl. 18, og det koster typisk mellem 15 og 30 kr. at være med. Vi prøver på at lave sundt og lækkert mad.