Livet i klubben
Mobilt website

Gå ind på gjuk.dk fra din iPhone eller Android eller scan QR koden:

Scan QR koden for at gå til mobilsitet
Søg på GJUK.dk
Søg:  
GJUK.dk > Leder >

Leder

Skrevet d. 30/10-2017 af Tage Nielsen

Så er efterårsferien overstået og i klubben har der været forskellige aktiviteter så som BIO dag, tur til Helgenæs og se på fyr, fisk og sæler. Vi fik også set lidt sten med huller i. For hver sten gav ismanden en slikkepind. UHM.

Hyggelig dag, med dejligt efterårsvejr , sol og vand sand og strand.
 

Der var også en rigtig fin tur til Auning Kart park, hvor 12 unge mennesker kørte Grand Prix. Banen var lidt våd, men det var ikke det store problem. De unge mennesker var friske og kørte bare til den.

Det var en rigtig fin tur – som de deltagende gerne vil gentage en anden god gang. For det var sjovt!!

Siden september har der været flere spændende ting på programmet. F.eks. Deltog vi det store rollespil i Dyrehaven i Skanderborg. Vi var også med på det store rollespil i Odense med det største antal børn nogensinde. Rollespil er der mange børn, der er glade for. Det er samtidig en aktivitet, der kan fylde i hverdagene i klubben, når der skal fremstilles våben og når der skal syes kostume. Det er virkelig en aktivitet, der appellerer til de kreative evner, men også de rent praktiske. Børnene har meget ud af at være med til denne aktivitet.

Der er også gang i de kreative værksteder, hvor der har været et tema med arbejde med ler. Spændende ting er der kommet ud af det og desuden et lille åbent hus i forbindelse med julebasar. Her kan hvor forældre og andre interesserede kigge forbi og få et indblik i de mange ting, der foregår og som børnene er optaget af, når de er i klubben.

Ellers er der masser af liv og aktivitet i klubben, hvor klubben ikke mindst bruges til at være sammen med venner og veninder og lave hyggelige ting sammen uden egentlig andet formål end at være sammen og på den måde styrke sine venskaber.

Men der er også mange der opholder sig på Bytoften ved Skateparken. Det er ubetinget de unges samlingssted. Her bevæger klubmedarbejderne sig også op om aftenen og undertegnede (som bor tæt på) kommer forbi flere gange i weekenderne. For det meste foregår det stille og roligt – uden de store problemer. Men alkohol er (måske ikke unaturligt) en del af de unges samvær.

Nu går vi så går vi ind i årets sidste 2 måneder.

November og december plejer at stå i indendørsaktiviteternes tegn. Der bliver mere gang i værkstederne og det begynder at nærme sig julen og de deraf følgende julegaveproduktioner.

Det plejer at være et stort hit blandt børnene og det satser vi også stort på i år. Det vil med al ønskelig tydelighed også fremgå af programmerne i dette blad, hvor man som sædvanligt kan orientere sig om, hvad der sker i de kommende måneder.

Flere børn og unge fra klubben hjalp med til at samle penge ind til Røde Kors 1. oktober. Desværre var der også flere der havde lovet at komme, men som ikke kom alligevel. Det er selvfølgelig ærgerligt og det betød bl.a., at indsamlingsresultatet kun var halvt så godt som sidste år.

I december måned bliver der også de traditionsrige ting, med julebazar, julehygge og risengrød. Og vi forventer, at klubbens værksteder vil være hjemsted for mange børn, der skal have fremstillet julegaver. Det plejer at være et stort hit.

Klubben har en række økonomiske udfordringer de kommende år. Det skyldes dels faldende børnetal og dels det faktum, at vi ikke længere har opgaver på skolen. Vi håber vi kan lykkes med at tackle disse udfordringer og samtidig bevare og sikre en attraktiv klub.


God efterår—og til den tid glædelig jul!
Tage

Velkommen til Sandie
og farvel til Anders!

Sandie(som har været medlem af klubben) er nu i praktik som 1. års studerende på pædagoguddannelsen.

Sandie skal være her fra den 23.oktober til den 8. december og vil indgå i de forskellige opgaver sammen andre af klubbens øvrige pædagoger.

Vi håber I alle vil tage imod Sandie.

Til gengæld skal vi med udgangen af november tage foreløbig afsked med Anders, der har været i praktik her siden den 1. juni.
Anders. Anders har været et stort aktiv for klubben og rigtig mange børn har haft glæde af hans kompetencer. Vi ønsker Anders held og lykke:

Mange gode hilsner

Tage

 

Se de seneste billeder fra livet i klubben:

https://www.flickr.com/gp/gjuk/322EiN

« Tilbage