Livet i klubben
Søg på GJUK.dk
Søg:  
GJUK.dk > Leder >

Leder

Skrevet d. 21/12-2018 af Tage Nielsen

Så er vi atter på vej mod et nyt år.

Tiden flyver hastigt af sted og før vi har set os om er et år gået.

Klubben kan se tilbage på et år med masser af aktivitet og mange børn og unge.
 

 

 

 

 

Vi har også haft udfordringer i 2018. Det er tydeligt for enhver, at det daglige fremmøde i klubben er faldende. Det skyldes at børnene får sent fri fra skole og også fordi der er andet der tager børnenes tid.

Naturligt nok har mange – især drenge – tilbragt mange timer på Bytoften og Skateparken.

Her i vintermånederne er der ikke så megen aktivitet på skateparken, men det kommer selvfølgelig igen, så snart vejret egner sig til det.

I den sammenhæng er klubben – som de fleste ved – aktiv også omkring dette. Klubben organiserer Skateudvalget og har i den sammenhæng det overordnede ansvar for den daglige drift af skateparken, jfr. aftale med Skanderborg Kommune, Kultur og fritid.

Men klubben er også omkring børn og unge på skateparken og prioriterer at rundere området både dag og aften, når det ellers er muligt. Det er ud fra målsætningen om at understøtte det gode børn og unge liv. Og den matrikelløse klub, der laver klubarbejde hvor børn og unge er.
I løbet af året har vi haft mange tiltag på Bytoften og omkring skateparken. De fleste ved, at rigtig mange unge har mødtes der aftener og weekends. Nogle gange langt over 100 og ikke altid går det helt stille af. Det har klubbens ydet indsats i forhold til. I efteråret så et nyt initiativ dagens lys, nemlig forældre natteravne. De har ydet en stor og vigtig indsats i weekenderne og været synlig i byen støttet op om de unges liv samvær.
Fra klubbens side forsøger vi at sprede budskabet om, at selvom børn og unge i en periode ikke fysisk kommer i klubben, så er der stadig ”klubindsats” til stede i byen. Og derfor bør børn og unge ikke udmeldes af klubben, men derimod vedblivende være indmeldt – netop ud fra det faktum, at klubben også er til stede andre steder i byen og har opgaver i forhold til børn og unge, hvor de befinder sig. Skal det kunne lade sig gøre, indebærer det selvfølgelig, at klubbens ressourcer levner mulighed for en sådan udgående og opsøgende indsats. Bestyrelsen har tidligere sendt en direkte henvendelse til alle forældre i klubben også om dette.


Fra klubbens side ser vi frem til endnu et nyt aktivt klub år. Vi ser frem til hverdagen i klubben, men også til de kommende særlige arrangementer, der skal gennemføres. Det er bl.a. en skitur for ungdomsklubben i vinterferien.

På gensyn i klubben og glædelig jul og godt nytår!

Tage

 

 

Skulle I være interesserede i at se en masse billeder fra livet i klubben, så kig i gallerierne på klubbens hjemmeside.

Her lægges der jævnligt billeder op fra det der sker i klubben.
På gensyn i klubben!

Tage Nielsen
klubleder

 

« Tilbage