Livet i klubben
Mobilt website

Gå ind på gjuk.dk fra din iPhone eller Android eller scan QR koden:

Scan QR koden for at gå til mobilsitet
Søg på GJUK.dk
Søg:  
GJUK.dk > Leder >

Leder

Skrevet d. 11/09-2017 af Tage Nielsen

Billeder fra Livet i Klubben:

https://www.flickr.com/gp/gjuk/dMW3q6

Vild med GJUK og Vild med Galten-Skovby!!

I skrivende stund skinner solen og det er fredag den 25. august. Det er dagen for ”Vild med Galten-Skovby”, der involverer skoler, SFO’er og klubber i området. Et arrangement, der i år gennemføres for 4. gang. Et samarbejde med alt i området, herunder butikker og markedsføringsforening. På idætsområdet på Klank afvikledes der forskellige turneringer under overskriften ”vild med sport”.
 

 Her var der Høvdingebold tunering mellem Galten og Skovby og der var også fodboldturnering mellem Galten og Skovby. Det var 8. klasserne der repræsenterede de 2 områder. Drengene spillede 1 halvleg og pigerne 2. Vi skal da lige nævne, at Galten løb af med sejren. Det gjorde vi så ikke i Høvdingebold.

Senere på dagen sluttede det alt sammen på Galten Torv, med boder og scene, optræden med Jimilian og DJ T-Mouse. Det blev der taget rigtig godt imod.

Det var en helt igennem fantastisk dag, hvor Galten-Skovby viste sig fra den smukkeste sige. Det samme gjorde vejret.

Det var meningen GJUK skulle have en lille bod på torvet, hvor ungerådet skulle have huseret med konkurrence og quiz. Det måtte vi aflyse, da de unge ikke var var blevet klar.

Til gengæld var undertegnede til stede på torvet hele aftenen og fik en god snak med forældre, børn og unge. Der var også aftenen(og natten igennem) stor aktivitet på Skateparken.

Tak for en dejlig dag !

Ellers er det unægteligt et stykke tid siden vi har ladet høre fra os i form af et klubblad og nyhedsbrev. Der er sket en hel del siden. En hel sommer er gået og der er afviklet sommerture for både juniorklubben og ungdomsklubben. Det var begge meget vellykkede tur, der kan læses mere om andet sted i bladet.
Vi har også afviklet en række sommerferieaktiviteter i klubben og sommeren i øvrigt i klubben har været med skiftende fremmøde.
Alt i alt er det gået rigtig godt alt sammen og nu er en ny klubsæson startet og godt i gang.

Vi har fået nye børn i miniklubben og de er faldet godt til allerede i klubben.

De kommende måneder i klubben bliver som sædvanligt travle og lidt hektiske.

Vi har netop færdiggjort klubbens årkalender for 2017-2018. Der kommer til at foregå mange spændende ting for børnene og de unge.

Her i klubben kan man fortsat ”gå til” mange ting. Eksempelvis kan man gå til musik i klubben, gå til sport og bevægelse, rollespil, kreative sysler i værkstederne og en masse andre ting. Klubbens udbud af forskellige aktiviteter er under pres.

Vi har netop genansat Ziynet til at være i systuen 2 dage om ugen for at øge udbuddet.

Vi leder også efter folk i byen, der kunne have lyst til at bruge en eftermiddag i klubben og være noget for en gruppe børn. Måske har man en interesse, som man gerne vil give videre til nogle børn. Måske vil man gerne deltage på en udflugt i klubbens bus og på den måde være en ekstra voksen - sammen med børnene. Og måske har man lyst til udendørs sysler med børnene. Vi vil opfordre til at interesserede henvender sig i klubben.

Vi har også en helt konkret opgave fra kl. ca. 15,00 og en times tid at passe klubbens café med salg af boller, drikke og visse dage mad.

Tiden er kommet til - såfremt det er muligt - at øge udbuddet af tilbud i klubben - båret og understøttet også frivillige borgere, unge såvel som ældre.

I den senere tid har nogle af klubbens faste medarbejdere været sygemeldt af forskellige grunde, så som et nyt knæ og en ny hjerteklap. Derfor har vi måttet trække på absolut velkvalificerede og engagere vikarer. Det var Marco og Solveig, der nu ikke er her mere. De vil begge blive savnet, men de faste medarbejdere er tilbage og har genoptaget deres arbejde. Det er Hanne og Jane. Det er vi glade for.

Til gengæld har Anders, studerende indtil den 1. december. Han har allerede være her i lang tid, nemlig siden 1. juni. Han deltog bl.a. også i turen til Sverige.
Så han er et yderst kendt ansigt i klubben. Se hvordan han beskriver sig selv og sine oplevelser andet sted i bladet.

I løbet af sommeren har klubbens som bekendt været åben hver dag. I de 3 mest brugte ferieuger åbnede klubben først kl. 12,00. Fremmødet har været yderst svingende og vi overvejer at lukke klubben helt i 2 uger næste år - efter nærmere aftale med forældrene. Til gengæld vil vi opretholde den matrikelløse funktioner, således at en medarbejder eller 2 stadig er på arbejde, men ikke fysisk holder klubben åben på faste tidspunkter. Medarbejderfunktionen
Skal snarere være en funktion, der understøtter børnene og de unge i byens og kan sætte ting op f.eks. På Bytoften eller andre steder. Vi er ikke færdige med overvejelserne endnu. Men vi vil gerne sikre den mest optimale udnyttelsen af klubben ressourcer.

Der er stadig mange børn, der efter en lang—og for nogen hård dag i skolen—kommer i klubben for at slappe af, spiglidt mad, hygge med vennerne, spille lidt bordtennis, køre på skateboard, ja en masse andre ting. Og det er præcis sådan en klub skal være. Klubben er børnene sted, hvor der, den længere skoledag til trods er det sted hvor børnene og de unge – under trygge og velfungerende rammer.

I MiniKlubben har vi modtaget en flok skønne børn fra 3. årgang på Gyvelhøjskolen. De skaber et helt unikt liv i klubben. De kommer hver dag, krydser sig ind og finder en plads i MK garderoben til deres overtøj og tasker. Så går de ellers i gang.

Vi håber de alle falder godt til og får glæde af klubben.

Afslutningsvis vil jeg ønske alle en dejlig sensommer.

Husk I forældre er meget velkomne i klubben med ros/kritik/og forslag.

Også børnenes forslag, kritik og ros er selvfølgelig velkomment!!

Tage

 

Se de seneste billeder fra livet i klubben:

https://www.flickr.com/gp/gjuk/322EiN

« Tilbage